S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 0,95 €
skladom
naša cena 18,95 €
skladom

KONTAKTY

MARGARETKA PO, s.r.o.
Dúbravská 89
080 01 Prešov
tel: +421 948 236 042
napíšte nám

TOVAR V AKCII


» Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.margaretkashop.sk, spoločnosť MARGARETKA PO, s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Prevádzkovateľ sa zaväzuje, že bude od kupujúceho vyžadovať len údaje, ktoré slúžia výlučne pre potreby predávajúceho súvisiace s plnením záväzkov vyplývajúcich z kúpnej zmluvy (meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a emailovú adresu). Účelom spracúvania týchto osobných údajov je vystavenie daňového dokladu, identifikácia kupujúceho, potvrdenie objednávky (telefonicky alebo e-mailom), doručenie tovaru, vedenie vernostných programov pre zákazníkov, realizovanie marketingových aktivít, informovanie o akciách, novinkách a zľavách.

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Vaše osobné údaje, ktoré uvádzate pri nákupe sú dôverné a nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky (napr. prepravcovi za účelom doručenia objednávky). Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a MARGARETKA PO, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať. V prípade, že máte záujem o odstránenie Vašich osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese info@margaretkashop.sk.

ZASIELANIE NOVINKOVÝCH E-MAILOV

Pri registrácii má kupujúci možnosť zvoliť si zasielanie informácií o nových produktoch alebo iných marketingových informácií od prevádzkovateľa. Ak kupujúci požiada o zrušenie zasielania propagačných materiálov, prevádzkovateľ e-shopu je povinný mu vyhovieť.